Corporate compliance advocaat.

  • Home
  • /
  • Corporate compliance advocaat

Compliance advocaat

Specialisme in consumentenrecht

Mededingingen

Een gespecialiseerde corporate compliance advocaat kan u op veel vlakken bijstaan. Met corporate compliance doelen wij op het geheel van een intern compliance and ethics programma voor uw onderneming. Het compliance programma lichten we graag toe.

Een gespecialiseerde corporate compliance advocaat nodig?

Neem direct met ons contact op

Laat uw compliance programma en policy reviewen door een corporate compliance advocaat

Een effectief compliance programma voor uw onderneming is essentieel. Het beschermt uw onderneming en uw medewerkers tegen risico’s. Als corporate compliance advocaat reviewen wij uw bestaande compliance programma of ontwerpen het, we rollen het voor u uit, en zorgen voor training van uw medewerkers. Dit alles op tailormade en praktische wijze geheel naar uw wensen. Een heldere set interne regels en praktische handvatten voor uw medewerkers, die uw business ethics en waarderen reflecteren.

Best consulting wordpress theme
analysis. monitoring

Risk assessment

Dit is de start van ieder compliance programma. Waar uw compliance risico zich bevindt, is afhankelijk van uw type onderneming en de sector waarin de onderneming actief is. Wij doen deze risk assessment als corporate compliance advocaat samen met u.

Training

Wij trainen uw medewerkers op een praktische wijze, aan de hand van concrete voorbeelden uit uw eigen dagelijkse business. Dat beklijft het beste. Medewerkers willen het juiste doen. We helpen hen deze juiste beslissingen te kunnen nemen door situaties te herkennen en hierop in te kunnen spelen. We kunnen face-to-face trainen of online.

Monitoring

Met alleen het ontwerpen en introduceren van een corporate compliance programma bent u er nog niet, maar het is wel een goed begin. We reviewen graag met u op jaarlijkse basis: wat gaat er goed, wat nog niet, waar is extra training of aansturing nodig? Wet- en regelgeving verandert namelijk en dus uw risico’s ook. Toezichthouders zoals de Autoriteit Consument & Markt verwachten van u dat u actief aan de gang blijft met uw compliance programma.

Onderzoek toezichthouder

Zelfs als u een goed en effectief compliance programma heeft ingevoerd kunt u geconfronteerd raken met een onderzoek van een toezichthouder, zoals de ACM. In onze ervaring geven dergelijke onderzoeken vaak een grote enorme druk op management. Wij helpen u hierbij – waar gewenst ook in-house als interim corporate compliance advocaat – en wij ontzorgen u volledig. Dit is onze business. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 799 76 32. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@complawyers.nl.