Bedrijfsinval ACM, bedrijfsinval Europese commissie of andere toezichthouder.

  • Home
  • /
  • Bedrijfsinval ACM

Compliance advocaat

Specialisme in consumentenrecht

Mededingingen

Het kan u of uw onderneming overkomen: een onverwachte bedrijfsinval door bijvoorbeeld ACM of de Europese Commissie, of een andere toezichthouder. De toezichthouder staat letterlijk bij u op de stoep. De onderzoeksambtenaren willen toegang tot uw pand, uw administratie, digitale kopieën maken van uw e-mails, het sms – en appverkeer op mobiele telefoons en vragen stellen aan u, uw directieleden, uw management en uw werknemers. Laat u altijd bijstaan door een bedrijfsinval advocaat.

een onverwachte bedrijfsinval?

Neem direct met ons contact op

Wat te doen bij een onverwachte bedrijfsinval door bijvoorbeeld ACM

Invallen vinden meestal plaats vroeg in de ochtend, vandaar de naam dawn raid. Wij zijn uw interim advocaat en staan 24/7 beschikbaar om u bij een bedrijfsinval te begeleiden. Het is van essentieel belang dat u en uw werknemers weten wat wél en niet te doen bij onverwachte bedrijfsbezoeken. Vernietig bijvoorbeeld nooit bewijsmateriaal, zoals e-mails, of appjes op mobiele telefoons. Hier staan hoge boetes op! Lees ook meer over wat te doen bij een onverwachte bedrijfsinval.

COMP. Lawyers advocaten - (In)zicht op toezicht door de ACM bij verticale overeenkomsten

Neem contact met ons op

In een wereld waar regelgeving en handhaving complexer worden, kan een bedrijfsinval door de ACM een schokkende en ontwrichtende ervaring zijn. U voelt zich wellicht overrompeld, onzeker en bezorgd over de toekomst van uw bedrijf. Wij hebben als corporate compliance advocaat jarenlange ervaring met dawn raids van zowel de ACM als de Europese Commissie. Neem direct contact met ons op als de toezichthouder bij u op de stoep staat en zorg ervoor dat u wordt bijgestaan door een professional.