Zaken

Een greep uit onze zaken

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van projecten die zijn uitgevoerd door COMP.lawyers.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Neemt dan contact met ons op.

  • Leaseplan Corporation N.V.
    Competition Lead, ad interim voor Leaseplan en haar dochteronderneming CarNext.com, Leaseplan’s pan-Europese digitale marktplaats voor gebruikte auto’s. Als Competition Lead werkte ik nauw samen met de afdelingen Legal van Leaseplan en van CarNext.Com, en met de afdelingen Risk & Regulatory. Leaseplan Corporation is marktleider op het gebied van ‘cars as a service’ (auto’s als diensten), opereert in meer dan 30 landen en is onderdeel van TDR Capital.

  • ICL Group Europe N.V.
    Global Competition Counsel, ad interim voor ICL (NYSE en TASA). Als Global Competition Counsel behandelde ik alle voorkomende mededingingsrechtelijke zaken van ICL Europa. Daarnaast hield ik toezicht op de zaken die door externe advocaten wereldwijd werden behandeld, met name EU en de VS . Dit in nauwe samenwerking met de Europese, Amerikaanse en Israëlische advocaten. De mededingingszaken varieerden van de beoordeling van Europese commerciële overeenkomsten, tot lopende kartelonderzoeken, compliance programma’s, fusies & overnames incluis concentratiecontrole meldingen en staatssteunonderzoeken. Ik was werkzaam een aantal dagen per week op de Amsterdamse kantoorlocatie van ICL Europe.

  • Nederlandse Spoorwegen (NS)
    Interim Legal Counsel Competition: Ik heb NS bijgestaan bij het onderhandelen over en aangaan van alle nieuwe commerciële contracten met externe mobiliteitspartners, inclusief Mobility as a Service (‘MaaS’). Dit betrof een groot, strategisch project waarbij nauw werd samengewerkt met NS business, IT, Risk en de in-house juridische teams van NS (Reizigers, Stations, Corporate Holding) en externe advocaten van NS. Gedeeltelijk werkzaam in-house bij de klant (meerdere jaren project).