Advocaat voor advocatenkantoren.

  • Home
  • /
  • Advocaat voor advocatenkantoren

Advocaat voor advocatenkantoren

Bent u als advocatenkantoor op zoek naar aanvulling van uw team in een dossier waarin mededingingsrecht, consumentenrecht, of in een breder verband compliance aspecten een rol spelen? Dan bent u bij COMP. lawyers aan het juiste adres. Al vele jaren ondersteunen wij advocatenkantoren die onze specialismen niet zelf in huis hebben, maar wel hun cliënt maximaal willen ondersteunen.

Neem direct contact op.

Wanneer een advocaat van COMP. lawyers inschakelen?

Soms is er een onontgonnen gebied tussen dat van COMP. lawyers en uw eigen dienstverlening. Wanneer is het verstandig om contact met ons op te nemen? U kunt hierbij denken aan:

Fusies, overnames, joint ventures.
Wij onderzoeken voor u of een fusie, overname of joint venture moet worden gemeld bij bijvoorbeeld de ACM, een andere nationale mededingingsautoriteit of mogelijk bij de Europese Commissie, en begeleiden u bij het meldingstraject.

Commercial contracting
Wij begeleiden u bij de noodzakelijke input vanuit mededingingsrechtelijk speelveld bij het opstellen of redigeren van commerciële contracten, zodat deze ‘competition proof’ zijn

Litigation
Wij ondersteunen procesadvocaten om in hun procedures de mededingingsrechtelijke argumenten goed voor het voetlicht te brengen.

Helpdesk en ondersteuning

Zijn er vragen (of twijfels) over een bepaalde aanpak binnen een dossier of zoekt u kansen in een dossier vanuit ‘mededingingsrechtelijke’ argumentatie, neem dan contact op. Vaak kunnen we snel richting geven of als uw klankbord dienen.

Wij bieden dawn raid ondersteuning aan uw cliënten. Als er een inval heeft plaatsgevonden bij één van uw cliënten, neem dan direct contact met ons op. Wij moeten namelijk snel ter plekke zijn en kunnen geen tijd verliezen. 

Kennismaken? Neem contact op

Graag maken we kennis om te kijken of ‘de klik’ er is voor een mogelijke samenwerking. Dit kan aan de hand van een al bestaand dossier, of zonder dat daar nu al concreet aanleiding voor is. Neem contact op.